Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε!!

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

 


  Πλεονεκτήματα

   

  Ασφαλή συνδρομή για τα μέλη χονδρικής

  Προσφέρουμε έναν δωρεάν ασφαλές ηλεκτρονικό λογαριασμό που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για εσάς. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας. Απλά συμπληρώστε την απλή φόρμα εγγραφής. Αφού ανοιχτεί ο λογαριασμός και το προφίλ σας, απλά θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον επιλεγμένο κωδικό πρόσβασης.

  Αποκλειστική πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα μας

  Η καλύτερη συλλογή ασημένιων κοσμημάτων μας είναι διαθέσιμη σε σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και είναι συνεχώς ενημερωμένη. Παραγγελία μπορούν να κάνουν μόνο τα μέλη της ιστοσελίδας, καθιστώντας την πρόσβαση αποκλειστική για χονδρική.

  Ηλεκτρονική ενημέρωση μόνο για τα μέλη

  Μόλις γίνετε μέλος, θα λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία μόνο για μέλη μας που θα σας ενημερώνουν για τα πιο πρόσφατα προϊόντα μας, και τις τάσεις αγοράς.

  Ειδική παραγγελία

  Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για τους μεταπωλητές παντού, σεβόμαστε τις μεμονωμένες ανάγκες της εταιρείας σας και θα συνεργαστούμε μαζί σας για να αποκτήσετε τα προϊόντα που θέλετε. Εάν υπάρχει ένα ειδικό προϊόν που ψάχνετε ή χρειάζεστε ειδική βοήθεια με μια παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@silvermajestic.com ή καλέστε μας στο +30 210 324 8082.