ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία «Παπαδάκη Ελπινίκη Θεόδωρος & Ιωάννης ΟΕ«, με διακριτικό τίτλο «Silver Majestic» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του ασημένιου κοσμήματος από το 1989.

Η εταιρεία αρχικά ασχολήθηκε αποκλειστικά με την εισαγωγή ασημένιων κοσμημάτων.

Σήμερα σύμφωνα με τη στρατηγική ανάπτυξής της κάθετης ολοκλήρωσης προς τα πίσω, η εταιρεία «Silver Majestic» προχώρησε και στην κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων.

Σε ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο, κατασκευάζει κοσμήματα άριστης ποιότητας και άψογης αισθητικής κατατάσσοντας  την εταιρεία σε μια από τις κορυφαίες του κλάδου και ενισχύοντας παράλληλα την ελληνική οικονομία.

Τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλη την Ελλάδα προσεγγίζοντας ακόμη και τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές καθώς επίσης και στο εξωτερικό, σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στην Αμερική, την Αίγυπτο κ.α.

Με ένα δίκτυο έμπειρων και άρτια εκπαιδευμένων πωλητών καλύπτουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία μας στην τουριστική αγορά. Προμηθεύουμε με τα κοσμήματά μας όλες τις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Τα προϊόντα μας είναι πάντα  διαθέσιμα σε ποσότητες καθόλη τη διάρκεια της τουριστικής σεζόν. Κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργούμε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Εμπειρία από το παρελθόν, προσδοκία για το μέλλον.

Οι ανταγωνιστικές τιμές, η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον, η επιμονή στη συνεχή βελτίωση, η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία, η αμεσότητα, η γνώση της αγοράς και η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, είναι μόνο ορισμένα από τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα υγιές, ευχάριστο και άριστα οργανωμένο περιβάλλον για τους πελάτες, τους  εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας.

Η πολιτική μας είναι η επιλογή προϊόντων που θα είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις προσδοκίες των πελατών μας καθώς επίσης και με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας κοσμήματα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια!